Oktober wordt ook wel de woonmaand genoemd. Het is voor veel mensen het moment om met hun interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we brengen meer tijd in huis door. Tijd om het binnen gezellig te maken!

 

Trend #1 duurzaamheid in je interieur

Ieder jaar zijn er weer allemaal nieuwe en hippe trends op het gebied van interieur. Maar dit jaar staat vooral in het teken van duurzaam wonen. Maar hoe kun je nou het beste wonen op een duurzame manier?  Denk hierbij onder andere aan duurzame materialen, zoals bamboe. Bamboe zien we steeds vaker terug in ons interieur en wij vinden het fantastisch.

Trend #2 we love bamboe 

Samen met de duurzame trend komt bamboe ook steeds meer voor in ons interieur. En daar zijn wij echt super blij mee! Want bamboe is een hartstikke duurzaam materiaal. Het verwerken van bamboe is namelijk ecologisch, het oogsten is spotgoedkoop en bamboe groeit mega snel. Daarnaast is het ook nog licht, flexibel, supersterk en rot het niet. En daarnaast is het mooie dat het ook nog eens super leuk in je interieur staat. Met bamboe geef je een natuurlijke en exotische uitstraling aan je interieur wat perfect staat bij  een botanisch, bohemian, minimalistisch en Scandinavisch interieur.

Trend #3 warme kleuren en luxury eclectic items

Haal klasse en glamour in huis met warme kleuren en luxury eclectic items. De zoetsappige pasteltinten maken langzaamaan plaats voor kleuren met een donkere en warmere ondertoon. Denk hierbij aan donker paars, geel, donker blauw en groen. Groen zien we de afgelopen tijd al steeds vaker in interieurs voorbij komen, maar paars hebben wij nog niet eerder gezien. Ook mag het qua styling iets gewaagder! Mix vooral verschillende prints, texturen en kleuren met elkaar, een eclectisch interieur is namelijk helemaal van nu.

Recente berichten
Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt
0

Typ je zoekwoord en druk op enter