Roobol

Samen maken we er iets moois van

Roobol is specialist op het gebied van vloeren, gordijnen en zonwering. Laat u in één van onze schitterende winkels inspireren en adviseren over laminaat, parket, tapijt, vinyl, pvc-vloeren, gordijnen, vitrages en zonwering.
Al ruim 70 jaar staat Roobol bekend om de kwaliteit en service op het gebied van woninginrichting. Dat kunt u uiteraard nog steeds van ons verwachten. De beste kwaliteit met de laagste prijsgarantie. Geniet van service als ‘gratis gelegd’, ‘gratis vakkundig plaatsen’ of ‘gratis op maat gemaakt’. We heten u graag van harte welkom in één van onze winkels! Kijk voor meer informatie op www.roobol.com.

Caresse boxsprings & more (bij Roobol)

Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Caresse! U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan
slapen zijn.
Jarenlange ervaring in de slaapbranche en veel onderzoek naar slaapsystemen liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van Caresse. Caresse biedt een overzichtelijk assortiment boxsprings (and more). Voor elke stijl vindt u een boxspring met een persoonlijke touch. Caresse ontwikkelt boxsprings in samenwerking met fabrikanten die onze missie onderschrijven. De leveranciers van onze stijlvolle en comfortabele boxsprings tonen ons assortiment en geven u graag de gelegenheid om de luxe van een Caresse boxspring te ervaren.
Caresse in Naaldwijk spant zich tot het uiterste in om u, met kennis van slapen en slaapsystemen, volmaakte slaapervaringen te bieden.

Kijk voor actuele openingstijden op: www.roobol.com/caresse-naaldwijk

  • Roobol
  • Warmoezenierstraat 11, 2671 ZP Naaldwijk
  • 0174 – 641502
Maandag 13.00 – 17.45
Dinsdag t/m donderdag 09.30 – 17.45
Vrijdag 09.30 – 21.00
Zaterdag 09.30 – 17.00
Zondag Zie extra openingstijden

Extra openingstijden

Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Wooning NaaldwijkPronto wonen winkel Woonboulevard Naaldwijk