Woonstijlgalerie

Klassieke & Lifestyle Meubelen

Woonstijlgalerie is al sinds 1978 een begrip op het terrein van klassieke meubelen. Daarnaast staat Woonstijlgalerie reeds vele jaren synoniem voor de perfecte mix tussen hedendaagse easy living en klassieke designs, steeds zoekend naar innovatieve stijlen. Mede hierdoor wisselt onze collectie frequent, zodat u altijd exclusieve klassieke en eigentijdse meubelen bij ons zult vinden. Kortom bent u opzoek naar een klassieke meubelzaak, dan is een bezoek aan onze showroom op de Woonboulevard in Naaldwijk zeker de moeite waard.
Onze collectie exclusieve Italiaanse stijlmeubelen, klassieke en life-style meubelen bestaat uit een groot aantal, op elkaar afgestemde produkten, niet alleen klassieke woonprogramma’s maar ook slaapkamers o.a. uitgevoerd in de houtsoorten noten, wortelnoten, kersen, mahonie, eiken, meranti en rotan, maar ook een ruime keuze zitmeubelen, bankstellen, kasteelbanken, (relax)fauteuils, tafels, eetkamerstoelen,
serremeubelen, Perzische en Oosterse tapijten en vele woonaccessoires bijv. een grote collectie tiffany lampen, spiegels, kristal, fotolijsten, klokken, schilderijen en kleinmeubelen. Wij zijn ervan overtuigd dat Woonstijlgalerie een vernieuwende impuls aan uw interieur zal leveren.

  • Woonstijlgalerie
  • Hovenierstraat 129, 2671 DB Naaldwijk
    (ingang Schrijnwerkersplein)
  • 0174 – 271105
Maandag 13.00 – 17.30
Dinsdag t/m donderdag 09.30 – 17.30
Vrijdag (geen koopavond)
09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 17.00
Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Wooning Naaldwijk